Διδασκαλία λογοτεχνικού βιβλίου Γ' Γυμνασίου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:30

Με αφορμή τις δυνατότητες που παρέχει το πιλοτικό πρόγραμμα σπουδών και τις καινοτομίες που προωθεί, οι μαθητές της Γ? γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας μέσα από τη διδασκαλία ολόκληρου λογοτεχνικού βιβλίου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:33
Περισσότερα...
 
Ευχαριστίες σχετικά με το Λογότυπο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:23

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Ανδραβίδας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία του λογότυπου της σχολικής μονάδας. Συγκεκριμένα:

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:25
Περισσότερα...
 
ΠΕΑΑ-Τοπική Ιστορία & ΣΕΠ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 11:02

Με τη μέθοδο της Συνδιδασκαλίας διδάχτηκαν τα μαθήματα Βιωματικών Δράσεων « Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη - Τοπική Ιστορία» β) «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Σχολική και Κοινωνική Ζωή» οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου.

Περισσότερα...
 
Λογοτεχνία και Τεχνολογία PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:16

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το θαυμάσιο αποτέλεσμα ενός «παντρέματος».

Λογοτεχνική εκδήλωση για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Νικηφόρου Βρεττάκου.

*Προβολή βίντεο ηχοράματος του ποιήματος «Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη»

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:22
Περισσότερα...
 
Project στην Οικιακή Οικονομία PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 10:30

PROJECT ΣΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ   ΤΗΣ  ΟΙΚΙΑΚΗΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Οι    μαθητές   της   Α?   τάξης  του  Γυμνασίου     Ανδραβίδας,  με  αφορμή  την  ενότητα  της   Διατροφής  ασχολήθηκαν  με  το  project που  είχε  θέμα: <<Οι  επιπτώσεις  της  ισορροπημένης  δίαιτας  και  οι  διατροφικές  συνήθειες  των  νέων>>. Αρχικά  εντόπισαν  βασικές  αρχες  της  σωστής  διατροφής  και  στη   συνέχεια  αναζήτησαν  το  ρόλο  των  θρεπτικών  συστατικών  στην  καλή  λειτουργία  του  οργανισμού  μας. Μεγάλη   έμφαση  έδωσαν  και  στις  ομάδες   τροφίμων,  οι  οποίες   αποτελούν  βασική  παράμετρο  για  τη  διαμόρφωση  ενός  σωστού  τρόπου  διατροφής. Στα  πλαίσια  του   project   διεξήγαγαν   έρευνα  με  σκοπό  την  αξιολόγηση  των  διατροφικών  συνηθειών  των  νέων  της  πόλης  μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 10:37
Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο1234567ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 6 από 7
 

sch.gr

saferinternet

digital school

blog andrav